skakis

Sitter och vräker i mig (ja, verkligen vräker) godis. Är så jävla nervös inför imorgon (förlåt det fula ordet) Ska köra halkan och jag vill verkligen inte. alla säger att det är skitkul men jag är inte så säker på det. Jag är inte som alla andra och jag hatar att snurra med bilen. Ja fy tusan va nervös jag är. Har ont i magen och kommer ju dock inte kunna sova på hela natten.
Så jag ska ladda ner någon bra film (ajabaja) och se om jag blir lite tröttare i alla fall.
Vi hörs imorgon när jag kommer hem. tror jag, mamma fyller år så vi får se vad jag har tid med.

dag 19

Det här ångrar jag

Nu har jag skrivit några rader. Sedan suddat ut dem igen.
Det finns alltid saker man ångrar. Och alla ångrar alltid något. Så är det. Oavsett om det är en liten sak eller en stor.
Jag ångrar en hel del saker. De flesta gjorde man som dum tonåring. (ja, jag är tonåring fortfarande. Men som man alltid säger: Man lär sig av sina misstag) Så jag gjorde dumheter som ung tonåring. Jag tänker faktiskt inte berätta vad för er. Det är för privat för mig. Det är inget som ska komma ut bland allmänheten.
Det handlar om vänner jag haft som varit fel.
Förhållande jag varit i som också varit katastrofalt fel.
Eller saker jag bara gjort som varit riktigt korkade.
Men jag har lärt mig av mina fel och jag tror att man måste göra saker som man sedan ångrar för att man ska lära sig i livet. för om man bara glider genom livet, påstår att man aldrig ångrar någonting och tycker allt är tipptopp. Då lär man sig inte hur det är att må dåligt över saker du ångrar att du gjort. Du lär dig inte att hantera de situationerna. Och skulle du senare i livet hamna i dem så vet du inte vad du ska göra.
Så enkelt är det.

Nu har det skett. Eller det gjorde det red...

image_0002tm (MMS)

Nu har det skett. Eller det gjorde det redan vid ett. Den där smärtan jag pratade om. Fast det gjorde inte alls lika ont som förra gången. Trodde det skulle vara värre faktiskt. Okej, jag ska säga nu. Jag tog ett till hål i örat. Nu skrattar vissa för att jag sa smärta. Men jag har extremt lätt för att känna smärta och va rädd att det skulle kännas som sist. Men jag lever. Ni får se bild en annan gång :) nu ska vi snart åka iväg. Så ni får ha en trevlig lördag så hörs vi imorgon


Dag 18

Min favoritfödelsedag

Jag tror helt ärligt inte jag har någon favoritfödelsedag. Alla födelsedagar har väl sett liknada ut. Nästan i alla fall. Sen var det klart lite annorlunda när man fyllde 18. Men den var inte överdrivet speciell tycker jag.

Så mycket mer än så har jag inte att säga om detta

upp tidigt

Nu säger denna flicka godnatt. Detta var sista dagen på sportlovet detta. Usch va tiden går fort.
Men ska upp tidigt imorgon då jag,bror och far ska vara i stan när de öppnar (10:00) för annars blir där så in i helvetes mycket folk. Så det blir att gå upp med tuppen.
Vi hörs imorgon era nötter. Natti natti

ingen förändring

skedde på mitt hår. Jag orkade inte när jag väl skulle börja. Så det är fortfarande platt som en pannkaka.
Imorgon ska det kännas smärta. Haha gud va folk tänker saker nu. Men jag ska inte säga mer. Ni får veta när jag gjort det.
Ni kanske kan gissa?
Nu ska det snart lagas massor med mat för min mage skriker snart så grannarna hör det. Men det ska ändras på.
Imorgon blir det som sagt smärta först, sen hem till fredrik för att sedan åka vidare till fredriks vänner. Ska bli en trevlig kväll.
Nu babblar jag på som vanligt och tänker därför sluta nu.
Men ni får en bild i alla fall

mario cart

Har precis spelat mario cart på wii med lillebror. Självklart ägde jag (eller inte) men det är skojigt.
Har även kollat på lilla kycklingen precis med honom. massa skojig film.
Och nu sitter jag här och ska snart göra vid håret lite. Det är så roligt att ha långt hår. Man kan göra så mycket med det. Längtar till mitt eget hår är lika långt så jag slipper oroa mig för att klämmorna syns. Jag ska ta en bild till sen när jag är klar.
Vi hörs senare puckon

Dag 17

Mitt favoritminne

Oj, det var ganska svårt. Jag har många minnen som jag har som favoriter. Det första som dyker upp är kroatienresan med fredrik och hans familj. Det var helt fantastiskt. Dels för att jag inte hade varit utomlands på flera år och dels för att jag åkte dit med Fredrik. det var helt underbart och något jag verkligen vill göra om.
En annan sak är bulgarienresorna med familjen. Har varit där två gånger och det har varit fantastiskt roligt båda gångerna. Det har ju inte bara varit familjen iochförsig. Några vänner till mina föräldrar och deras familjer har ju varit med. Och det var riktigt roligt.
Ett annat favoritminne jag har är när jag och min lillebror spelade fotboll med våran farmor. Tyvärr finns hon inte med oss längre och vi saknar henne enormt. Men vi har fina minnen med dig farmor som vi aldrig glömmer
Bild från kroatien

jisses så det växte

Min älskling fick mitt hår att växa som attan idag.
Haha nej men han kom med mitt löshår idag och det är perfekt. Kanske behöver färga till mitt eget hår liiiite. Men det är absolut inte mycket alls. Jag är helt överlycklig. och för endast 179:- fick jag 100% mänskligt hår. Alltså kan jag göra vad jag vill med det. Helt underbart.
Som ni förstår så har fredrik varit här idag och det var ju självklart det bästa med hela kvällen. (nej, mitt hår går definitivt inte före min pojkvän även om det lät så i början)
imorgon blir det först till frisören och kolla med henne om hon tycker jag ska göra något ed håret, sen plugg plugg plugg och sen fredagsmys. Sen var detta sportlovet slut. Usch

Dag 16

Min första kyss

Jag kommer inte ens ihåg den. Det är inget jag har lagt på minnet. Några sådana där oseriösa pussar när man var liten, de kan väl inte räknas? Min första kyss  i ett förhållande kommer jag inte heller ihåg.
Jag har inte lagt något av mina tidigare förhållande på minnet då jag inte mått bra i dem. Därför lägger jag inte heller kyssarna på minnet.
Såå vi pratar istället om min första kyss med fredrik.
När jag och fredrik träffades för första gången var jag extremt blyg (vilket jag alltid är egentligen) och vågade inte riktigt ta första steget heller. Jag ville så gärna med vågade inte riktigt. Jag kände ju inte honom så värst bra. Men efter ett tag så hände det i alla fall och trots att det var vinter och svinkallt ute blev jag alldeles varm i kroppen. Jag visste direkt att det här var början på något bra. Och gud så rätt jag hade.
Så, nu vet ni det. Jag skulle kunna skriva om detta i flera timmar. Men det hade blivit lite tjatigt för er att läsa.

cupcakesnaglar

då ingenting vill fungera idag så länkar jag videon. Klicka på bilden så kommer ni dit.

Dag15

Mina drömmar

Ja, vad finns det att säga om dem. Jag tror inte de är speciellt... annorlunda?
Att skaffa familj, ha ett bra jobb som jag trivs med och vara lyckligast i världen. Det är väl det som de flesta drömmer om innerst inne. Sen att mitt jobb helt ska vara undervattensfotograf någonstans i något varmt land hör väl inte direkt hit. Eller? haha nej skämt. Men det hade varit sååååå coolt att vara undervattensfotograf.
Eller varför inte bli uppfinnare. Jag som är så smart? haha fredrik skrattar just nu. Och alla andra som känner mig också antagligen.
Min allra största dröm sedan jag var lite är faktiskt att bli artist. Jag älskar att sjunga (även om jag ALDRIG gör det inför folk. inte seriöst i alla fall) så det är väl en dröm jag haft som liten men som aldrig kommer bli sann p.g.a att jag inte vågar sjunga för någon. Inte ens fredrik har hört mig sjunga.
Så därför bytte jag dröm till att vilja bli undervattensfotograf. Så länge där inte finns något farligt såklart. Det som hade varit pricken över i:et hade varit att fotografera barn under vattnet. ni vet, på babysim och sånt. Då slår vi två flugor i en smäll. Jag älskar att fotografera barn och jag vill göra det under vatten. SMART

Sportlov

Godmorgon allihopa.
Då jag har sportlov kan jag sova hur länge jag vill
Men nu får det räcka.
Vaknade nyss och är HELT genomförkyld. Fy för. Hoppas verkligen detta bara är morgonförkylning och inte håller i sig. Har inte tid med detta.
Blir att göra klart mina naglar idag för att sedan plugga till körkortet igen.
MÅSTE verkligen klara detta nu.
Nu kurrar det i kistan så ska ner och vräka i mig mat.
Vi hörs senare puddingar.
PUSSSS
Hurra för morgonfrisyr och förkylning

nagelfix

Fixar mina naglar igen. Det var ju ett tag sen nu. Men jag fick MASSOR med nagelstickers när jag fyllde år så man blev ju lite sugen.
På bilderna ser ni även lite av armbanden jag fick i födelsedagspresent

Dag 14

Min barndom

Det finns inte så mycket att säga om den. Jag levde väl som ett vanligt barn. Minns ju inte direkt vad jag gjorde som riktigt liten. Men som tonåring levde jag väl som många andra. Umgicks med kompisar, gjorde motsatsen till vad föräldrarna sa. Mycket mer än så gjorde jag inte.
Eller jo, jag har gjort en hel del.
Men mycket av det går in för mycket på mitt privatliv.
Jag har alltid haft lätt för att bli brun om man säger så. haha

veckans "vill ha" skor

Kommer idag från HM
(jag vet att kissie-pissie har likadan men jag tycker de är fina i alla fall. Hon har ju inte direkt lagt beslag på alla)

Rätt svar

är löshår.
Och nu blev det mitt.
Vi skulle bjuda på det på tradera (jag tog hjälp av fredriks mamma då jag inte har ett eget konto där) och vann.
179 :- (med frakten) kostade det mig och ajg är mer än nöjd. Nu väntar vi bara på att brevbäraren ska komma.
Rätt svar gissade Alexandra och hennes blogg hittar ni här

dag 13

Den här veckan

kommer mest av allt bestå av pluggande till körkortet. Det är där jag lägger den största fokusen nu. För jag MÅSTE verkligen skärpa mig nu. Jag vill ju ha det förbaskade körkortet nu.
Självklart händer det massor med saker.
Jag har ju lov. 
Men pluggandet är det som är viktigast.

Dag 12

I min handväska

Med tanke på att jag inte har någon fungerande kamera så får jag helt enkelt berätta för er.
Den är väl inte speciellt intressant.
Kalender
Pennor
suddi
Läppbalsam
glasögonen
plånbok
Jag tror det var allt.
Jag använder ju min väska lite som "skolväska". Så det är mest saker jag behöver i skolan.
Kände att detta var väldigt intressant för er. Men jag har en gammal bild på väskan i alla fall

kalas

Nu är jag klar och snart blir det kalas.
Hinner inte skriva mycket mer nu.
vi hörs imorgon.
det blir inget dag 12 idag. Ni får den imorgon



min dag

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag hurra hurra hurra :D

grattis till mig



Hemma

Är hemma efter att ha sett en fantastisk föreställning. Alla som var med var extremt duktiga. Jag tackar min kusin som fixade så vi fick komma.
Nu ska jag sova för att vakna upp och vara ett år äldre.
Så godnatt med er

webbdesign

Sitter just nu och har webbdesign och det är såååååå tråkigt på en fredageftermiddag.

Imorgon är det min födelsedag och det ska firas redan idag.
Det blir en förhandsvisning av teatern  som min kusin är med i (skönheten och odjuret) så jag och fredrik har fått fribiljetter dit. Det ska bli väldigt spännande. Dock blir det lite stressigt så hinner inte updatera innan. KAn slänga in ett inlägg när jag är där.

Blir att upp och jobba imorgon för att sedan bege mig hem för att ha ett litet födelsedagskalas med MASSOR av presenter. Spännande.

Nej, nu måste jag lyssna lite och göra uppgifterna.
Vi hörs sen.

pusssssss


Dag 11

Mina syskon

Jag har endast en lillebror. Vilket är rätt skönt. Det hade nog varit jobbigt att ha fler syskon.

Men jag älskar min lillebror. Vilket är självklart. Man älskar oftast sina syskon och så är det.
Min lillebror är snart 15 år. Alltså 4 år yngre än mig. Med tanke på att det är så stort hopp mellan oss så är det ju inte direkt att vi umgås. Hade kansek varit skillnad om det bara varit ett år eller så.
Det blir anta´gligen skillnad när vi blir äldre. Men jag anser att vi står ganska nära varandra ändå.
Han är inte typen som pratar om saker. Han håller det inom sig. Och för mamma och pappa säger han inte mycket. Men det känns som han litar på mig, för det händer att han pratar med mig istället.

Så man kan väl säga att vi står ganska nära varandra ändå. Han är nog glad att han har en storasyster, precis som jag är glad att ajg har en lillebror. Och att det är just han. För även om vi har de där klassiska syskonbråken och han kan driva mig till vansinne ibland. Han är ju trots allt inne i den perioden nu när det händer mycket i ens liv. Men jag älskar mig kära lillebror.
Han är den bästa broren man kan ha.


Dag 10

Det här hade jag på mig idag



Jag vet, bilden är skitdålig. Men jag har ingen fungerande kamera just nu så det fick bli såhär.
Men i alla fall.

Jag har tjocktröja från, hmm, bikbok tror jag. den är gammal i alla fall.
Linne  från cubus
Byxor från new yorker


vad kan det vara ?

Inom en snar framtid kan detta vara mitt.
Jag säger inte vad det är (ni kanske kan gissa det?) Jag kan slänga upp en länkning till den första som gissar rätt.

Nu får vi bara hålla alla 3 tummar vi har.


Dag 9

Vad jag vill göra innan jag dör.

Oj, svårt idag med. Självklart vill man göra saker innan man dör. Men det är sådana saker som alla vill göra innerst inne (skaffa familj, bli framgångsrik o.s.v) Jag har nog inga större drömmar utan jag ska försöka hinna med så mycket som möjligt i mitt liv helt enkelt.

Gud va tråkig jag är eller hur ?

Dag 8

Ett ögonblick

Jag har varit med om många bra ögonblick i mitt liv. Hmm, detta var en svår dag. Det ögonblicket som ligger mig närmast om hjärtat är självklart första gången jag träffade Fredrik.
Jag tänker inte dra hela den historian (tror jag gjort det innan faktiskt)
Men det är ett ögonblick i mitt liv som jag minns till 110 %.

Han är mitt allt.

(det gick inte att ladda upp bild så ni får helt enkelt fantisera ihop er en bild på min fantastiska Fredrik)

fotografering

Blev att gå ut i vinterkylan i söndags med Fredrik och här kommer bilderna (skulle lagt upp dem igår men det fungerade inte


 

















Dag 7

Min bästa vän

Det där med bästa vän, det försvann för ett bra tag sedan. Man hade det på högstadiet men sen blev man väl mer bättre vän med någon och lite sämre vän med någon.

Jag har vänner som jag litar mer på än andra.
Men jag litar aldrig till 100 % på någon. Av olika anledningar.
Den jag litar på till 100% är Fredrik. Men han är inte min bästa vän. Han är min kärlek och en vän samtidigt.

Men den som jag skulle vilja kalla min allra bästa vän. Det är min mamma. För hon är någon som jag verkligen litar på. Jag kan prata om allt med henne och hon ställer alltid upp. Precis som en vän ska.

Alla <3 - dag

Det vet ni redan alla att det är idag eller hur.
För mig är det inget spciellt med denna dagen mer än att min pappa fyller år.
Därför blir inte denna dagen riktigt "min och Fredriks dag".
Så vi får helt enkelt ha ett eget datum för alla <3 - dag.
Hur bra låter inte det?

Nu ska jag flyga i duschen för att sedan hinna fixa med maten och allt innan pappa kommer hem.
vi hörs senare pussungar

(förresten, har bokat tid för halkkörningen nu. Det börjar närma sig)


Dag 6

Min dag

Vaknade vid halv 12 med älsklingen bredvid mig.
Gick och duschade medan han nördade sig med datorn och sedan blev det rostade mackor till frukost.

Hände inget speciellt därefter utan efter en stund begav vi oss hem till honom.

Har varit ute och fotograferat lite precis och nu sitter vi här och gör inget vettigt.
Mycket mer än så har inte hänt idag.

Kände att detta inlägget blev väldigt roligt.


Dag 5

Vad är kärlek

Kärlek är ju väldigt olika från person till person.
Vad själva kärlek är är nog därför väldigt svårt att förklara.

För mig är kärlek något härligt och något vi alla behöver.
Oavsett om det är kärlek från föräldrar, pojkvän/flickvän eller kompisar.
vi behöver den alla för att vi ska må bra.

Jag tänker inte skriva ett supermega inlägg om detta eftersom kärlek är så brett.

Så jag tänker helt enkelt bara säga:

Kärlek, det är något vi alla behöver.


Dagens Em.


Dag 4

En sak ni inte vet om mig

När jag tänker efter, så finns det inte så mycket ni inte vet om mig som jag vill berätta. För jag har ju självklart hemligheter som inte många vet. Och det är inget jag delar med mig här.

Men en sak (som ni säkert vet om ni följt min blogg) är att jag har lättare att berätta saker jag inte är rödd för än saker jag är rädd för. Jag har fruktansvärt många fobier och nu tänker jag berätta de allra värsta.

Lastbilar.
Det är något jag har väldiga problem med ( ja jag vet, jag är lite knäpp) men för några år sedan stod jag bredvid en lastbil då däcket på den exploderade och jag har varit livrädd sen dess. Jag kan inte gå förbi en lastbil (som har motorn igång) utan att få panik. Står den bara tyst och snällt är det inga problem. Eller om något går mellan mig och lastbilen. Då klarar jag det. Men inte annars. Fy tusan.

Getingar.
Sedan jag sprang in i ett jordgetingbo när jag var liten har jag inte klarat av dessa förfärliga saker. Kommer det en geting i närheten som jag inte blir av med springer jag bara runder och kan till och med börja gråta. Och det är definitivt ingen idé att säga åt mig att sitta stilla.
för det kommer aldrig hända. För det är något av de värsta jag vet.

Mörker.
Jag är fruktansvärt mörkrädd. Även i mitt eget rum. Är det helt mörkt i mitt rum och jag hör något ljud till exempel när jag ska sova så kan jag inte somna på ett tag. Det har blivit lite bättre med åren, men jag klarar inte av att bli instängd i ett mörkt rum. Då kommer tårarna direkt.

Spindlar.
Mycket mer än så behöver jag inte säga. Det är en vanlig fobi och jag kommer aldrig bli av med den. Jag skriker och det kan ibland låta värre än det egentligen är. För jag vet att de inte är farliga och gör inget illa. Men fy sjutton för alla äckliga ben de har.


Som sagt har jag en del fobier och jag har säkert glömt någon just nu som jag egentligen kanske skulle skrivit om. Men det är så många så det får räcka såhär. Nu vet ni lite i alla fall


Dag 3

Mina föräldrar

Då jag redan vet att mina föräldrar vill vara anonyma så tänker jag nämna dem vid mamma och pappa.

Min mamma är fantastisk på alla sätt och vis. Hon har alltid ställt upp för mig och är som en bästa vän.
Vi har haft våra stunder men jag älskar dig ändå och du är den bästa mamma man kan ha.

Min pappa är självklart också fantastisk. Han har också ställt upp för mig när man varit ledsen även om det inte alltid har varit så lätt för pappa med alla tjejproblem, kärleksproblem och hit och dit. Men jag älskar dig pappa och jag vet att du älskar mig också.

Det var lite kort om mina föräldrar.
Det finns inte så mycket mer att säga. De är helt enkelt fantastiska

Dag 2

Min första kärlek

Nu kommer många antagligen tänka: "Äh men hon skriver så bara för att hennes pojkvän inte ska bli arg".
Men nej, det gör jag inte. För han är faktiskt min första kärlek som jag verkligen trivs till 100 % med och som jag är lycklig med.

Jag har haft långa förhållande innan. Men aldrig som jag har mått bra av. när jag tänker efter så har jag nog inte mått speciellt bra i något förhållande jag varit i. förrän nu.

Fredrik är fantastisk på alla sätt och vis.
Vi träffades den 20/12 - 09 och även om det har gått mer än ett år sedan dess så har vi inte bråkat en enda gång. Och vet ni hur skönt det är?
Visst, lite småsaker har det väl varit som vi diskuterat med varandra och man kan ha varit lite tjurig. Men vi har aldrig varit arga på varandra så att vi inte kunnat prata med varandra.
Och jag tror inte det är många som har det så bra.

Vi gör så mycket tillsammans och det händer saker lite då och då. Som det behöver göra i ett förhållande. Det funkar inte att alltid sitta hemma och aldrig göra något annat. Det funkar inte heller att det enda man gör med sin partner är att festa. Det kommer aldrig gå i längden. Man måste hitta på saker tillsammans.

Jag älskar Fredrik och det är honom jag vill dela resten av mitt liv med. Och jag vet, de säger alla som har ett förhållande och ändå blir det inte så. Men jag menar det verkligen. För jag mår så fruktansvärt bra med honom och det finns ingen annan för mig. Han är mitt allt. Han är min hjälte.


Natti natti efter träning

Nu ska denna extremt trötta och ihjältränade flicka sova.
För fy sjutton va trött i kroppen jag är (ska döda ellen för att hon tog med mig på träning)
Men samtidigt tackar jag dig. Jag behövde de.

Imorgon blir det aktivitetsdag för skolan.
Blir först laserdome med bästa louise (och såklart några till. annars hade det kunnat bli tråkigt)
Sen blir det yoga efter det.
Najs. Dock kommer jag ha en sju helvetes träningsvärk men det får man tåla.

Så jag säger godnatt till mina söta läsare så hörs vi imorgon.


Dag 1

Presentera mig själv

Mitt namn är Emelie Jonasson. Jag är född den 19 februari 1992 (alltså fyller jag snart 19) och bor med mor, far, bror och hund i vackra skåneland. (Även om jag halvt bor hos min pojkvän)
Jag läser sista året på LBS gymnasiet där min inriktning just nu är journalistik. I tvåan läste jag foto. Tar studenten den 10 juni 2011 och sedan får vi se vad som händer.

Mitt mål är att bli fotograf och kunna leva på bara det. Men man vet ju aldrig vad som händer. Läsa vidare är inget jag tänkt göra. Men det är ändå inte omöjligt att det sker.

Som ni redan vet har jag en pojkvän som jag älskar mest av allt. Och jag trivs fantastiskt bra med honom.

Ja vad kan jag mer berätta.
Jag är en sprallig tjej som ibland kan ha svårt att sitta stilla. Envis som en åsna kan jag vara och har jag gett mig in på något så måste jag oftast avsluta det.

Jag vet egentligen inte vad jag mer kan berätta. Utan ni får helt enkelt fråga om ni undrar något.



Listan som alla gör

Och självklart även jag.
30 dagars-listan är här. I MIN BLOGG!
Så nu ska ni få lära känna mig mer.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – En sak ni inte vet om mig 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Vad jag vill göra innan jag dör
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Min barndom
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Någon som har en stor inverkan på mig
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 - Min favoritlåt
Dag 30 - Den största händelsen under 2010

vill ha

Åhh vad dessa ser myisga ut (ja jag vet ALLA har sådana. Men va fan gör det om jag me har det?) Det är synd att de ska vara så dyra bara. Jag får helt enkelt spara spara och spara lite till.

Känns som att jag aldrig kommer ha råd med någonting längre.
Jag måste försöka jobba så ofta jag kan. Detta går inte längre.
Jag vill ha pengar!!

Nej, nu låter detta så negativt.
Nu ska jag plugga lite till om EU (som om det är något mer positivt)
Vi hörs senare


Söndag med Fredrik

Hejsan på er.
Som vanligt har det varit dålig uppdatering under helgen.
Men ni bli väl inte speciellt förvånade.

Sitter just nu med Fredrik och tittar på Wallander-skulden.
Mycket bra. Gillar wallander.
Det blir sedan till att sova för älskling ska ju till jobbet imorgon.
För mig blir det att plugga hela dagen.

Ska försöka bli klar med mitt projektarbete också.
Nej nu måste jag hänga med i filmen.
Vi hörs imorgon.


Gammal bild, men den får duga

bloggdesign

Hjälpte precis en tjej med hennes blogg.
Hon har startat den som ett projektarbete och den är faktiskt rolig att läsa.
Så självklart måste ni kika in.

(klicka på bilden så kommer ni dit)


veckans "vill ha" skor

Ännu en gång blir det sommarskor.
Och hur söta är inte dessa ?

(klicka på bilden så kommer ni till skorna)



en dag malmö

Som jag berättade så var jag och Louise i malmöstad igår och shoppade lite (eller berättade jag verkligen det?)
I alla fall. Det var en trevlig och händelserik dag.
Men några måsten om ni ska göra en liknande tur (vi var på entré i malmö om ni vill veta)


 Håll hårt i allt du har med dig (vem vet, det kanske plötsligt försvinner)

Ha inte för varma kläder på dig oavsett hur kallt det är ute (du kommer dö annars)

Köp med dig godis på bussen hem så har du något att göra

Du måste äta kylling (ja det stod på våra kvitton att vi ätit kylling)



För att ni ska förstå vad jag menar med nummer 1. Vi såg en tjej som blev rånad. Vi höll krampaktikt i våra saker efter det.

Vad jag köpt ska ni få se en annan dag

Tisdagskyla

Fy för sjutton va det är kallt ute. Det visar inte mer än -0.2 men det känns som -30 p.g.a denna förbaskade vind. Men jag har varit ute och gått i alla fall så stolt är jag kan ni tro.

Nu blir det tisdagsmys med mamma och imorgon bär det av mot malmö med Louise för att inhandla lite nya saker och bara ha det bra.
Är ju ledig imorgon så får passa på.

Nej nu ska denna isbit gå och ha dejt med duschen och sen blir det tvtittande för resten av kvällen.
Ha det så bra så hörs vi imorgon.


RSS 2.0