Ellens design

Designa om bloggen till min underbara kusin ellen idag :)

här har ni den

turnupthemusiic


Linas design

Designade nyss en blogg till. Till Lina och här är hennes headerhon säger att hon blev nöjd i alla fall så det får man ju tro på :)
Vet du någon som vill ha hjälp, eller vill du kanske själv ha hjälp med sin design. självklart hjälper jag till :) Det är bara att slänga in en liten kommentar så fixar vi det :)

Fotografering

Regnade hela dagen nästan, så det blev fotografering här inne :)

 
  

De tre första bilderna är väldigt lika. Men tyckte att dom blev fina.

SAtt och tittade på alla mina gamla barnkläder med mamma. Hittade dessa fantastiskt söta skor som jag hade när jag var liten :) Sparade faktiskt riktigt mycket kläder som inte ens var använda. Prislappen satt till och med kvar :P

Tänk att man varit så liten. Tänkte faktiskt passa på att ladda upp lite bilder från när jag var liten. Men dom kommer imon :)

Godmorgon

Godmorgon godmorgon. Vaknade faktiskt relativt sent idag. 12:45 (Y)
Så nu sitter jag här. Ska alldeles strax byta om litegrann. Var tänkt att jag skulle ut och fotografera lite. Men det ösregnar ute. Så blir kanske att jag gör det senare.

Jaha, skolan börjar om 3 veckor. Tiden har gått riktigt fort faktiskt. Men ska bli skönt att komma tillbaka på ett sätt. Ska bli spännande och träffa alla nya som kommer :)

Nu e jag riktigt uttråkad faktiskt. Vill inte sitta här hela tiden. Måste göra något. Blää för tråkiga dagar

Fotografier

Som ni kanske märkte så dök det upp en kategori till nyss. Och det är just för att jag håller på att utbilda mig till fotograf och fotoraferar väldigt mycket. Har varit dålig på det nu i sommar men lite bilder ska jag försöka få upp här så småningom.
Men här kommer några i alla fall

  

Som ni förstår så är ju inte bilderna tagna idag:P Några är från i vintras och några är ifrån nu :)

RSS 2.0